wabisabi-leven.nl
Pluk de dag
 

05.04.2023

Heb je dit al eens geprobeerd: Ayurvedisch eten zonder gedoe!

WhatsApp Image 2023-03-23 at 18.19.04.jpegWekelijkse uitje
Graag delen we ons vrijwel wekelijkse uitstapje op donderdag met je. Dan vertrekken we namelijk met onze eigen borden en bestek naar de Peppelhof. Servetjes mee en soms ook wat te drinken. Wat gaan we dan doen? Aankloppen bij Derk.

Unieke formule
Sinds een tijd is Derk namelijk op donderdag EN vrijdag actief in zijn keuken. Via het loket daarvan komt vervolgens een gezonde, kleurrijke en met liefde gemaakte maaltijd op ons bordje terecht. Daarbij gaat Derk zeer creatief te werk: elke keer krijgen we weer een verrassend feest van kleuren en smaken op ons bord. Niet alleen een genot voor het oog, maar zeker voor onze ingewanden. Want daar staat ayurveda voor. Derk bereidt dit palet aan smaken van verse ingrediënten. Bij mooi weer genieten we buiten van deze heerlijkheden en ontmoeten daarbij vaak andere gasten.

Kook- en eetplezier
Op de foto zie je onze happy chef in zijn LowCat keuken. Die ook staat voor de naam van zijn website www.lowcat.nl De plaats waar je meer leest over het waarom en hoe van zijn kookkunsten. Op vrijdag kun je ook bij hem terecht en hebben de maaltijden een authentiek, Indonesisch gerecht. Wel belangrijk: om mee te eten bestel je vooraf je maaltijd via de genoemde website van Derk.

Creatieve Derk, vanaf hier bedankt voor het smakelijke wekelijkse, feestelijke uitstapje naar jouw kookkunsten!

Admin - 06:30:48 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.