wabisabi-leven.nl
Pluk de dag
 

Gastenboek & reviews

Lovende opmerkingen, wensen, ideeën, vragen, of iets anders naar aanleiding van je bezoek aan ons of aan deze website? Zijn we dol op! Dus laat gerust jouw bericht achter hieronder. Dankjewel!


 

Berichten

Mary de Vette
04-01-21 21:43:01
Hallo Ellen en Axel,
Wat een prachtige website en een prachtig project. Ik kom zeker een keer kijken en mogelijk wat mee klussen.
Groeten Mary
Opmerking:
Dank je voor het compliment Mary. Je bent van harte welkom om met eigen ogen te zien hoe alles erbij staat en ligt! Extra handen zijn altijd welkom, maar we zien je ook graag zonder dat :-)
Ludo Simons
04-01-21 21:30:45
Fantastisch deze nieuwe website. In heldere taal ontkiemt jullie visie op aarde! Op de dag dat er geoogst kan worden! Harmonie in the community en zaai de overvloed goed 👍🏻
Opmerking:
Hee Ludo, jouw enthousiasme blijkt al uit het feit dat je ons meerdere keren kwam helpen en zelfs een vriend meenam! Dank voor de lovende woorden. Ook wij gaan voor een mooie oogst en een wereld die weer een stukje groener is.
Kim corbey Corbey
04-01-21 15:25:15
Wat een geweldig en goed initiatief. Natuurlijk is dit in deze tijd idealistisch maar waar blijven wij zonder, juist dat idealisme is hard nodig in deze kapitalistische tijd. Heel veel succes kracht en doorzettingsvermogen. Het wordt ongetwijfeld iets heel moois met goeie oogsten.
Opmerking:
Hallo Kim
Jazeker is het tijd voor een omslag, een ander gedachtegoed, een alternatieve manier van leven en voeden. Wij dragen daar graag een steentje aan bij, hoewel we nog veel mogen ontdekken en leren. Dit is ons eerste voedselbos :-) Dank je voor de complimenten!
Tonen: 5  10